Home / Networking / NetGauge – nova verzija SpeedTest-a

NetGauge – nova verzija SpeedTest-a

NetGauge i SpeedTest

NetGauge je naprednija aplikacija za merenje brzine interneta – novija verzija SpeedTest-a by Ookla. Kao što možete da vidite pored standardnih opcija koje nudi SpeedTest, kao što su Ping, IP Adresa, Download, Upload, ubačene su dodatne opcije: merenje Jitter-a, grafički prikaz testa za Download i Upload, kao i krajnji rezultat.




NetGauge new speedtestNetGauge by Ookla je u mogućnosti da meri Download, Upload, Ping, Jitter, IP,  iscrtava grafik, a od dodatnih mogućnosti su i Firewall i Social Sharing.

Karakteriše ga dosta precizan rezultat i dosta korisnih povratnih informacija posle testa.

 

Lokacija NetGauge servera

U saradnji sa UPC Romania, u mogućnosti smo da vam ponudimo novu verziju popularne speedtest aplikacije NetGauge, koja u ovoj verziji košta $2000/godišnje + $1000 setup. Pošto je lokacija servera je u Rumuniji kod fiber internet provajdera UPC, izlazimo van okrvira svog internet provajdera i dobijamo realniju sliku naše internet konekcije. Novu verziju ove aplikacije trenutno koristi 500 najvećih internet provajdera i kompanija kao što su Google, Microsoft, Cisco, Comcast…

Šta sve treba da pročitate

Kako vam se dopada novi speedtest?

Budite slobodni i u komentarima ostavite utiske o novoj aplikaciji.

About Miloš

Ljubitelj računarskih mreža i interneta. Voljan da pomogne drugima :) Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. Cisco i MikroTik sertifikovani inženjer. Obožava digitalnu fotografiju.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top