Home / Networking / Besplatan WiFi internet u parkovima

Besplatan WiFi internet u parkovima

Telenor internet parkovi u Beogradu

Zahvaljujući produženju ugovora sa Gradom Beogradom, posetioci devet gradskih parkova moći će i naredne dve godine da, uživajući na otvorenom,  besplatno surfuju internetom, čitaju elektronsku poštu, komuniciraju, informišu se i zabavljaju.

telenor_internet_park

Telenor je omogućio pristup internetu u sledećim parkovima:

– Park kod Vukovog spomenika,
– Park Proleće,
– Skejt park na Novom Beogradu,
– Studentski park,
– Mali Tašmajdan,
– Veliki Tašmajdan,
– Miljakovački park,
– Park Zvezdara i
– Park Obrenovac.

Telenor internet parkovi u značajnoj meri olakšavaju boravak turistima, omogućujući im da brzo i besplatno dobiju informacije o turističkoj ponudi prestonice i Srbije. Posetioci ovih parkova povezuju svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu (SSID: Telenor internet park), koja je posredstvom Telenorove Pametne mreže povezana na internet.

U saradnji sa Gradom Beogradom Telenor već šestu godinu zaredom aktivno doprinosi širenju informatičke pismenosti, čini internet dostupnim sve većem broju ljudi i pomaže Beogradu da ide u korak sa svetskim metropolama koje imaju besplatne internet parkove. U narednom periodu Telenor planira da pokloni internet parkove i građanima Leskovca, Sremske Mitrovice, Kragujevca, Niša i Kikinde.

Izvor: Telenor

About Miloš

Ljubitelj računarskih mreža i interneta. Voljan da pomogne drugima :) Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. Cisco i MikroTik sertifikovani inženjer. Obožava digitalnu fotografiju.

One comment

  1. Sada sam ovo video i dopada mi se ideja. Rado ću probati isti u parkovima. Hvala na ovoj informaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top