Home / Networking / TP-LINK AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router – Archer C7

TP-LINK AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router – Archer C7

TP-LINK Archer C7 wireless-AC-ruter

Već smo pisali o Gigabit wireless-u, 802.11ac Wi-Fi standardu, a sada vam predstavljamo TP-LINK Archer C7  – nešto iz TP-Link kuhinje, tj iz njihove top ponude.

TP-LINK Archer C7 AC1750 dizajn i karakteristike

Za one koji se služe engleskim jezikom, postavljamo video prilog.

 

802.11ac – Nova generacija  Wi-Fi-a

TP-LINK’s Archer C7 dolazi sa sledećom generacijom Wi-Fi standarda – 802.11ac, koji je 3x brža od  wireless N standarda i kombinovanjem postiže wireless transfere do 1.75Gbps. Sa 1.3Gbps wireless brzine preko kristalno čistog  5GHz band-a i 450Mbps preko 2.4GHz banda,  Archer C7 je pravi izbor za perfektan HD streaming, online gaming i druge aplikacije koje zahtevaju brzinu i kašnjenje.

 

1.75Gbps Dual Band Konekcije za Lag-Free rad i zabavu

Archer C7  koristi oba 2.4GHz i 5GHz opsega, omogućujući neverovatne wireless performanse. Istovremeno koristeći Dual Band tehnologiju sačinjenu od dve dedicated mreže. Jednostavni zadaci kao što je slanje e-maila ili web browsing koriste 2.4GHz opseg, dok za „bandwidth intensive tasks“ kao što je online gaming ili HD video streaming se obično se koristi 5GHz opseg – u isto vreme.

 

6 Antena za punu proširenu pokrivenost

Sa 3 eksterne 5dBi antene koje rade na 5GHz opsegu i 3 internet antene koje rade na 2.4GHz opsegu, kombinovano sa  novom tehnoglogijom koje poboljšavanju kvalitet antena, postižu se veće brzine na većim udaljenostima. Ovo omogućava neverovatnu pokrivenost wifi signala i pozdanost bilo gde da se nalazite u vašoj velikoj kući ili kancelariji.

TP-LINK Archer C7 antene

 

5 Full Gigabit Mrežna prota za ultrabrze data transfere

Sa jednim gigabit WAN portom i četiri gigabit LAN porta, brzine idu i do 10x brže od standradtnog Ethernet-a . Archer C7  je snažan switch koji podžava robusne i ekstremno brze transfere kroz mrežni deo rutera – LAN protove.

TP-LINK Archer C7 zadnja strana

 

Dual Multifunctional USB Port za storidž i šering

Sa dva multi-functional USB 2.0 porta, možete da šerujete štampače, fajlove, media uređaje kroz lokalnu mrežu ili preko ftp servera dok se nalazite izvan vaše kuće. Fajlovi i uređaji dostupni su sa interneta.

TP-LINK Archer C7 usb

 

Guest Network

Guest Network pristup predstvalja siguran Wi-Fi pristup za goste gde oni imaju ograničen pristup vašoj mreži. Mogu da koriste internet, ali ne mogu da pristupaju svim delovima mreže.

Veoma lak Set-up

Pomoću CD-a i aplikacije koja se nalazi na istom, moguće je podesiti ruter bez ikakavih problema za par minuta. Next, next… Finish.

IPv6 Podrška

Archer C7 podržava IPv6, koji je osnova sledeće generacije Interneta i omogućava nove servise i pobljšani user experience.

Trenutna CENA ~150 Eura

About Miloš

Ljubitelj računarskih mreža i interneta. Voljan da pomogne drugima :) Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. Cisco i MikroTik sertifikovani inženjer. Obožava digitalnu fotografiju.

2 comments

  1. Nema ga još uvek kod nas. Cena u Americi je 150$. (y)

  2. gde moye da se kupi ovaj uredjaj ? TP-LINK AC1750 Wireless Dual Band Gigabit Router – Archer C7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top