Home / Tutorijali / Novosti od tima „Umrežen“

Novosti od tima „Umrežen“

Pratili smo kako se razvija „Umrežen“ i u kom se pravcu kreće interakcija naših korisnika sa blogom. Zaključak je jednostavan. Svratite kod nas, pogledate tutorijale, pokušate da rešite problem/nedoumicu i ukoliko se ne snađete postavite nam pitanje. Mi se trudimo da na vaša pitanja odgovorimo i pomognemo. Ispod svakog članka nalazi se solidan broj pitanja i odgovora, po kojima se zbog sistemskih ograničenja nije lako kretati/pretražiti. Da bi smo ovaj problem prevazišli i unapredili vaše iskustvo na ovim stranicama, odlučili smo se da postavimo potpuno nov sistem pitanja i odgovora koji će, nadamo se, uspešno rešiti sve sadašnje nedostatke.

Da ne bude sve preterano mistično, reč je o on-line zajednici koja će pored nas kao autora omogućiti da svi posetioci postavljaju pitanja, odgovaraju drugim posetiocima, glasaju za određene teme,itd. Generalno svi ćemo se još bolje družiti i pomagati, tj uživaćemo još više na jedan savremeniji i interaktivniji način.  Pratite nas i budite među prvima koji će testirati novo „Umreženo“ iskustvo.

About Dejan

Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. - 9+ godina iskustva u IT-u ( ISP, Enterprise) - Trenutno radim u mladoj perspektivnoj firmi koja nudi kompletna rešenja krajnjim korisnicima - Veliki broj kurseva iz raznih oblasti ( Routing&switching, Security,MDM, Cloud, F-Secure, CEH) - "Svi smo se našli pred problemom koji nam je neko drugi rešio. Pitanje je samo koliko brzo naiđeš na nekog ko je voljan da ti pomogne." - Ponosni otac 2 dečaka

4 comments

  1. Dali neko zna da mi kaze sledece..
    Dali je tacna informacija da TELEKOM primorava sve svoje partnere da isklucivo korsite ADSL2+ rutere koji su oni atestirali.. odnosno dozvolili da se puste u rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top