Home / Internet / Besplatano na Twitter sa VIP mobilnog interneta

Besplatano na Twitter sa VIP mobilnog interneta

Vip postpejd i pripejd korisnici od 1. Novembra 2013. godine do 31. januara 2014. godine mogu da koriste Twitter preko linka mobile.twitter.com bez obračuna megabajta, smartova ili kredita, dok surfuju na ovoj društvenoj mreži u nacionalnom saobraćaju. Ova jedinstvena pogodnost u Srbiji važi za korisnike Vip mreže, koji koriste Twitter putem pretraživača na njihovim mobilnim telefonima, ili putem zvanične Twitter aplikacije za Android i WP operativne sisteme. Za korišćenje promocije nije potrebna dodatna aktivacija.

vip twitter

Tokom pristupa Twitter-u preko mobilnog telefona neki sadržaji se mogu nalaziti na drugim stranicama (Youtube, Instagram ili slično). Ovaj saobraćaj će se naplaćivati prema važećem Vip cenovniku. Pristup twitter.com putem desktop i laptop računara, kao i pristup mobile.twitter.com u romingu ili preko zvanične IOS ili Blackberry aplikacije, naplaćivaće se po standardnom cenovniku za prenos podataka, u skladu sa važećim Vip cenovnikom. Korisnik će tokom korišćenja Twitter-a biti obavešten ukoliko pristupa stranicama koje se naplaćuju. Hashtag  #Viptvit .
GJ VIP!

izvor: vipmobile.rs

About Miloš

Ljubitelj računarskih mreža i interneta. Voljan da pomogne drugima :) Zaljubljenik u sve što ima veze sa mrežama, komunikacijama i bezbednošću na mreži. Cisco i MikroTik sertifikovani inženjer. Obožava digitalnu fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top